Ajută un bunic

Dna Maria locuiește singură într-un bloc din sectorul 2. Se mișcă cu greutate dar merge zilnic până în Drumul Taberei unde are grijă de sora dânsei care stă la pat. A primit cu mare bucurie pachetul de la noi alături de alți bătrâni din zona Eminescu-Moșilor. Pachetul conține mâncare pentru o săptămână, produse de igienizare, mănuși și o mască. Încercăm să le personalizăm în funcție de necesitățile dânșilor și să mărim lista în funcție de donațiile strânse. Din scurta experiență cu dânșii de până acum cei mai mulți nu arată sau spun cât de greu le este de fapt să treacă prin această perioadă, de asta credem că orice suport e bine-venit, fie că-i material sau psihologic.

Poți face o donație în contul RO15INGB0000999909483458 (Nume Beneficiar: Asociatia Eva) iar dacă vrei poți să participi ca voluntar în campania noastră, pentru un bătrân sau mai mulți. Lasă-ne numărul tau de telefon sau de mail la adresa Eva.asociatie@gmail.com și te vom contacta cât de curând.